Regulament Chat

Regulament Chat Online

Respect reciproc: Fii respectuos și amabil cu ceilalți utilizatori. Evită limbajul ofensator, atacurile personale sau comportamentul neadecvat.

Nicio discriminare: Nu tolerăm nicio formă de discriminare bazată pe rasă, etnie, gen, orientare sexuală, religie sau alt criteriu. Respectă diversitatea comunității.

Niciun conținut ilegal sau explicit: Nu distribui sau discuta conținut ilegal, obscen, pornografic sau violent.

Fără spam: Nu posta mesaje repetitive, reclame nesolicitate sau orice altceva care ar putea fi considerat spam.

Protejarea datelor personale: Nu distribui informații personale despre tine sau despre alți utilizatori. Respectă intimitatea și securitatea datelor personale.

Limitează limbajul: Fii conștient de limbajul pe care-l folosești. Evită cuvintele vulgare sau ofensatoare.

Raportează abuzurile: Dacă întâlnești comportamente abuzive sau încălcări ale regulilor, raportează-le moderatorilor sau administratorilor.

Nu promova violența: Nu încuraja violența sau comportamentul periculos. Orice amenințare sau incitare la violență va fi tratată cu seriozitate.

Respectarea regulilor platformei: Urmează orice regulă specifică a platformei sau a chatului pe care o folosești. Ignorarea acestora poate duce la sancțiuni, inclusiv blocarea contului.

Participare constructivă: Contribuie la discuții într-un mod constructiv și pozitiv. Evită trolling-ul sau orice formă de perturbare intenționată a conversațiilor.

Moderatori: Respectă deciziile moderatorilor și administratorilor. Aceștia au rolul de a menține ordinea și de a asigura un mediu pozitiv.

Actualizări ale regulamentului: Acest regulament poate suferi modificări. Utilizatorii vor fi informați cu privire la orice schimbare semnificativă a regulamentului.

Prin utilizarea acestui chat online, confirmi că ai citit și înțeles regulamentul și că vei respecta normele stabilite pentru a contribui la un mediu online pozitiv și sigur.